Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost consilier prezidenţial, ironii şi atacuri dure la Liviu Dragnea:'Să-i facă loc nedreptăţitului'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dragnea Tariceanu Dragnea

Dezvăluirile incredibile despre noaptea alegerilor prezidenţiale din 2009 au cutremurat scena politică. Mircea Geoană a fost bătut 'la mustaţă' de Traian Băsescu, dar acum, se spune, instituţiile de forţă ar fi influenţat rezultatul final. Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au decis să facă o comisie parlamentară pentru a ancheta acest caz.

Citește și: Holograma lui Stephen Hawking a apărut la Hong Kong / VIDEO

Fostul consilier prezidenţial, dar şi ministru al Muncii în Guvernul Emil Boc, Sebastian Lăzăroiu face praf iniţiativa liderilor PSD şi ALDE. Mai mult, Lăzăroiu ironizează întreaga situaţie. "Citesc ca Dragnea și Tăriceanu vor să ancheteze rezultatul alegerilor prezidențiale din 2009 (se fac opt ani acuși). Poate Parlamentul va stabili că a câștigat Geoană și atunci Iohannis ar face bine să-și întrerupă puțin mandatul să-i facă loc nedreptățitului. Dar stai...dacă Geoană a câștigat în 2009, atunci poate ar fi câștigat și Ponta în 2014. Așa e. Dar pe Ponta nu-l vrea Dragnea la Cotroceni", a scris Lăzăroiu pe facebook.

Citește și: Victoria Beckham a început să-și vândă hainele în supermarketuri

Tirul sociologului nu se opreşte aici. Liviu Dragnea e atacat dur. "Ei, bine, și pentru că această comisie de anchetă a eventualelor fraude de la alegerile din 2009 trebuia să aibă un șef, sursele îl dau pe Liviu Dragnea drept ocupant al capului mesei. E firesc, era nevoie de un expert in fraude. Și Dragnea e printre puținii pe care-i avem, oficial, cu certificat de la ICCJ.", a tunat Lăzăroiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.