Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost deputat PNL, anchetat de DIICOT. A creat panica privind scurgeri radioactive la Mioveni

radioactive

Fostul deputat PNL Adrian Miutescu a declarat public ca are informatii din innteroriul ICN Mioveni potrivit carora ar exista scurgeri radioactive care ar putea pune sanatatea populatiei in pericol.

Fostul deputat a fost atat de convingator incat pe langa panica creata a atras si un control la ICN Pitesti pentru a verifica starea în care se află şi modul de funcţionare al Reactorului Nuclear TRIGA de la Mioveni.

Rezultatele controlului au relevat faptul că "valorile parametrilor de mediu pe amplasamentul ICN Piteşti s-au situat în limitele de variaţie ale fondului natural, nefiind pusă în pericol sănătatea populaţiei sau a personalului expus profesional."

Astfel, ICN Mioveni a luat decizia de a-l actiona in instanta pe fostul deputat PNL, purtator de cuvant al PNL Arges. Potrivit directorului general de la ICN Mioveni, Cristian Paticu, Miuţescu ar fi afectat încrederea şi prestigiul de care se bucură ICN atât pe plan naţional cât şi internaţional. Plângerea a fost deja depusă la DIICOT, informeaza bitpress.ro.

"Considerând că prin afirmaţiile iresponsabile făcute, dl. Adrian Miuţescu a alarmat în mod nejustificat populaţia întregului judeţ Argeş şi a fost afectată imaginea şi încrederea opiniei publice interne şi internaţionale privind exploatarea în siguranţă a instalaţiilor nucleare din patrimoniul RATEN ICN Piteşti, RATEN a depus plângere penală la DIICOT", se arată într-un comunicat al ICN Mioveni. ICN îşi rezervă şi dreptul de a-l acţiona în judecată pe Miuţescu şi pe cale civilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.