Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost director MI6 prezice că Vladimir Putin va ajunge în sanatoriu și va pierde puterea până în 2023

i2-prod.cornwalllive.com
Sir Richard Dearlove

Fostul director al serviciului de informații externe al Marii Britanii (MI6), Sir Richard Dearlove, prezice că liderul rus Vladimir Putin nu se va mai afla anul viitor la cârma Federației Ruse, potrivit businessinsider.com.

Fostul șef al spionajului bratanic spune că Putin va fi probabil internat pe termen lung într-un sanatoriu, din cauza unor presupue probleme de sănătate, și nu va reveni la putere odată ce va ieși.

„Cred că va fi plecat până în 2023. Dar probabil în sanatoriu, din care nu va ieși ca lider al Rusiei", a spus el, adăugând că sanatoriul ar fi o modalitate de a-l scoate pe Putin de la putere fără o lovitură de stat.

Generalul-maior Kyrylo Budanov, șeful serviciilor secrete militare ucrainene, a declarat săptămâna trecută pentru Sky News că Putin se afla într-o „stare psihologică și fizică foarte proastă și este foarte bolnav”. Budanov a mai spus că este „optimist” că Ucraina va învinge și că războiul va fi „încheiat până la sfârșitul anului”.

Fostul spion britanic Christopher Steele a declarat recent că surse i-au spus că Putin este grav bolnav și pleacă des de la întâlniri pentru tratament medical , contribuind la „creșterea dezordinei în Kremlin”. Steele a condus biroul MI6 pentru Rusia de ani de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.