Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost director sportiv al Norwich City și-a cerut iertare: A spus că Raheem Sterling şi alţi 4 jucători de culoare ar fi fost în închisoare, dacă nu jucau fotbal

The Telegraph
Raheem Sterling

Fostul director sportiv al clubului Norwich City, Stuart Webber, a prezentat scuze după comentariile pe care le-a făcut într-un interviu acordat unui ziar local despre Raheem Sterling şi alţi jucători de culoare, relatează Daily Mail.

Webber, care a plecat de la Norwich în noiembrie, a declarat pentru PinkUn că Sterling, Max Aarons şi alţi trei jucători de culoare ar fi fost în închisoare dacă nu ar fi jucat fotbal, scrie news.ro.

Comentariile au fost făcute într-un articol în care Webber discuta despre încercarea sa de a escalada luna viitoare muntele Everest în scop caritabil.

"Vrem să-i ajutăm pe cei care au cu adevărat nevoie, nu pe cei care sunt poate privilegiaţi. Am văzut asta cu tinerii noştri fotbalişti. Jonny Rowe nu s-ar supăra dacă aş spune asta, dar el, Abu Kamara, Max (Aarons), Jamal (Lewis), Raheem (Sterling), pe vremuri, la Liverpool, de unde provin, lor trebuia să le meargă bine în fotbal, pentru că alternativa este potenţial închisoarea sau altceva”, a spus Webber.

În urma comentariilor revoltătoare din interviu - care a fost difuzat sâmbătă şi care este încă disponibil online la momentul redactării acestui articol - Mirror a relatat că toţi jucătorii şi familiile lor au fost furioşi, şocaţi şi profund jigniţi.

Unul dintre jucători ar fi cerut explicaţii de la Webber contacttându-l direct.

Şi, potrivit Sky Sports, Webber le-a prezentat scuze jucătorilor în cauză, după ce i-a contactat pe aceştia şi familiile lor.

Webber a fost directorul de recrutare al lui Liverpool între 2009 şi 2012, iar Sterling s-a alăturat lui Liverpool la vârsta de 15 ani, în 2010.

Ulterior, Webber a deţinut funcţii de şef de scouting la QPR şi Wolverhampton, înainte de a deveni director sportiv la Huddersfield Town între 2015 şi 2017.

În vârstă de 39 de ani s-a mutat apoi la Norwich, unde a petrecut şase ani în această funcţie până la plecarea sa în noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.