Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost șef ANAF, atac VIRULENT la adresa lui Dragnea: Lansează pe piață o nouă manipulare

gelu diaconu sef anaf

Fostul șef ANAF Gelu Diaconu lansează o serie de critici la adresa lui Liviu Dragnea, spunând într-o postare pe Facebook că „Academia Națională de Dezinformare Liviu Dragnea, prin putătorul de cuvânt al Guvernului României, continuă strategia de implementată de gulere albe din epoca Cioloș și lansează pe piață o nouă manipulare”. Reacția fostului șef ANAF vine după ce ANAF a anunțat că în luna aprilie 2017 s-a colectat venituri bugetare în sumă de 18.03 miliarde de lei, cu 1,18 miliarde mai mult decât în aprilie 2016.

„Academia Nationala de Dezinformare Liviu Dragnea, prin purtatorul de cuvant Guvernul Romaniei, continua strategia implementata de gulerele albe din epoca Ciolos si lanseaza pe piata o noua manipulare.

Sorin Grindeanu, OPERAT la Spitalul Militar

Se lauda cu rezultatele ANAF comparandu- le doar cu rezultatele de anul trecut, in loc sa le compare cu cifrele din legea bugetului!!! Cea pe care se bazeaza intreaga arhitectura a finantelor Romaniei. Adica, pe intelesul tuturor, cresterile de salarii, de exemplu, sunt corelate cu veniturile din legea bugetului, implicit cu veniturile din programul ANAF, si nu cu veniturile de anul trecut!!!

Sau, mai simplu: Promisiunile cu nemiluita de crestere a cheltuielilor cu investitiile, salariile, pensiile, etc., nu se finanteaza din veniturile din 2016!!!

Stimati pescari in ape tulburi, puteti pacali mass media obediente, dar nu si pe cei care stapanesc macar abc-ul executiei bugetare!

P.S. Poate informati agentii economici si cat TVA ati rambursat. In comparatie chiar si cu anul anterior”, scrie Gelu Diaconu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.