Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost șef ANAF, dezvăluiri grave despre controlul de la RISE Project: 'Am numele participanților, coordonatorul, de unde au fost detașați'

anaf

Scandalul stârnit de controlul ANAF la redacţie RISE Project, înainte de publicarea unei anchete despre Liviu Dragnea şi Tel Drum, nu a fost potolit de explicaţiile oficiale ale preşedintele instituţiei. Fostul şef ANAF din perioada 2012-2016, Gelu Diaconu, afirmă că totul a fost o acţiune premeditată.

Vezi și: Inspecţie ANAF la redacţia RISE Project, la scurt timp după anunţarea unei anchete despre Liviu Dragnea

Vezi şi: ANAF explică de ce a verificat RISE Project. A existat o sesizare

"Nu am avut o interventie publica imediata legata de descinderea inspectorilor antifrauda (!!!) la sediul publicatiei Rise Project in control inopinat, pentru ca am asteptat sa citesc dezmintirile oficiale ale teldrumistilor Liviu Dragnea si Bogdan Stan. De cand am citit comunicatele tandemului, starea de indignare a fost inlocuita de una de bine. Nu ma mai pot opri din ras. Adevarul este complet diferit fata de varianta prezentata de Dragnea&Co! Semn ca ii lasa nervii", scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Ulterior, fostul preşedinte ANAF a afirmat, într-o declaraţie pentru stiripesurse.ro, că are mai multe informaţii despre acest caz, însă "toate la timpul lor". "Doar atât: acțiune premeditata. Foarte grav! Am numele participanților, coordonatorul, de unde au fost detașați, starea de indignare care apasă majoritatea salariaților Antifraudei. E un precedent îngrozitor! O sa realizați mai târziu nocivitatea găștii care a pus mâna pe ANAF", a mai declarat Gelu Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.