Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost șef IML, înmărmurit după crima odioasă din Caracal: 'Nu am mai dat niciodată de așa ceva, cu excepția cazului Rîmaru'

gazetanoua
Gheorghe Dinca

Prof. dr. Vladimir Beliș, fost director IML, a mărturisit că în cariera lui de zeci de ani nu a mai întâlnit niciodată o astfel de crimă, cu excepția cazului Rîmaru.

„Din experiența mea de peste 60 de ani în specialitate, nu am ca termen de comparație decât pe Rîmaru, care a avut trei victime, el fiind un criminal sado-necrofil. Aici, în funcție de numărul victimelor, deși eu cred că vor fi mai multe de două, și uitându-mă la figura acestui om, nu știu dacă nu trebuie activată teoria lui Cesare Lombroso. E suficient să te uiți la figura acestui individ și să-l pui sub atenția Poliției pentru că un asemenea individ, dacă te uiți la el, este elementar că un asemenea om trebuie supravegheat în comunitatea locală”, a spus Beliș, potrivit Antena3.

Traian Băsescu face dezvăluiri de la summitul de la Sibiu în contextul cazului de la Caracal: ’SPP-ul a trebuit să facă recunoaștere’

„Tot ce s-a spus în seara asta legat de incapacitatea autorităților de a putea să-l supraveghere, în așa fel încât să poată fi împiedicat să comită cel puțin ultima faptă, dacă nu și altele, e greu de evaluat. Dar în istoria medicinei legale sunt cunoscute astfel de cazuri patologice. E imposibil ca un asemea individ să nu fi fost depistat cel puțin cu ocazia primirii carnetului de șofer. E imposibil să nu fi observat devieri de tip sociopat”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.