Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost șef TVR, despre Klaus Iohannis: Bine că i-a ajuns cuțitul la os

Un fost director al Televiziunii Publice saluta iesirea din 'hibernare' a lui Klaus Iohannis si spune ca in fata 'asaltului ciomagarilor din PSD' lipsa de reactie inseamna ca vei sfarsi 'strivit'.

"Este interesant ca președintele nostru a ieșit din hibernare și a început să riposteze la atacurile nesimțite ale premierului Victor Ponta. A trebuit însă să fie vizat direct ca să iasă la rampă, ceea ce pune un bemol entuziasmului meu. Probabil însă că domnul Johannis și-a dat în sfârșit seama - sau i-o fi spus Dan Mihalache - că, dacă suporți impasibil asaltul ciomăgarilor din PSD, vei sfârși strivit. Politica, mai ales în această etapă în România, nu este un garden party la Palatul Elisabeta, ci o luptă permanentă, pentru că toate reformele realizate sunt reversibile, iar hoardele psd-unpr-pc-udmr sunt dezlănțuite împotriva statului de drept și pentru întoarcerea la situația dinante de 2004, când s-au îmbogățit ele, nu în ultimul rând din tăierea pădurilor", spune fostul director TVR Rodica Culcer, pe pagina sa de Facebook.

"Dacă vocea președintelui nu se aude constant, ferm și răspicat pentru apărarea valorilor și practicilor democratice, atunci PSD și aliații săi zburdă pe câmpii, adică joacă singuri și câștigă, președintele pierde prin abandon. Or Klaus Johannis a fost ales tocmai pentru a-l contracara pe Victor Ponta, ceea ce până acum a uitat să facă. Bine că i-a ajuns cuțitul la os!", mai spune aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.