Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost lider liberal, atac VIRULENT: PNL, 'un mort întins pe masă cu vată în nas și cu mâinile reci'

strike lovitura

Andreea Paul, fost prim-vicepreședinte al liberalilor, a comparat PNL cu „un mort întins pe masă cu vată în nas şi cu mâinile reci pe piept''. Aceasta a criticat conducerea interimară a partidului și a cerut crearea unui grup de reformă care să salveze formațiunea politică.

„De ce acest manifest? Pentru că PSD face prostiile pe care le fac fudulii când câştigă cu un scor ca al lor şi cred că toată lumea e al lor, pentru totodeauna, indiferent de ceea ce ar face. PNL nu reacţionează, e ca un mort întins pe masă cu vată în nas şi cu mâinile reci pe piept. De ce? Pentru că generaţia 'tânără' crede că dacă i-a pus cineva sau o conjunctură în frunte le-a dat şi inteligenţă, experienţă, cunoştinţe etc. ca să facă faţă. Nu întreabă pe nimeni, nimic, deoarece sunt autosuficienţi”, a scris Paul, pe Facebook.

O actriță renumită a câștigat războiul cu un cunoscut post de televiziune! Cu cât va fi despăgubită

Ea le-a bătut obrazul unor liberali și pentru că au dat vina pe Dacian Cioloș pentru eșecul din alegerile parlamentare, în loc să dea vina pe propria „lașitate colectivă prin care am degerat orice decizie”. Aceasta mai susține că, pe fond, demersul PNL de a miza pe personalitatea lui Cioloș a fost una corectă, deoarece el avea o credibilitate în rândul populației mult mai mare decât partidul. Totuși, PNL ar fi trebuit să conceapă o strategie, nu doar să se bazeze pe Cioloș.

Operațiunea 'ocultă' prin care Ponta a pierdut alegerile prezidențiale

Andreea Paul a mai criticat și modul în care a fost gestionată relația cu USR: „Tactic, a fost gestionată foarte prost 'ameninţarea' dată de USR. Nu e vorba de înţelepciune post-factum. PNL avea nişte limite date de faptul că ambele partide îl susţineau pe Dacian Cioloş, iar acest fapt ar fi trebuit să fie dublat de un pact de neagresiune între cele două partide. PNL de unul singur nu-l putea obţine. Asta ar fi presupus că USR nu mai atacă PNL, or asta nu s-a întâmplat”.

Gabriela Firea, anunț de ultimă oră. Școlile, ÎNCHISE și miercuri

Fostul prim-vicepreşedinte a cerut alegeri în toate filialele locale şi declanşarea procedurilor pentru congresul PNL de jos în sus, dar şi reconfigurarea actualului Birou Politic Naţional.

Totodată, ea a atras atenția astupra pericolului care îi paște pe liberali: „Pericolul este ca acum să vină oameni veleitari, mediocri, care să indice soluţii, iar rezultatul va fi din ce în ce mai grav. Nu se poate evita un congres, dar mi-e teamă de oamenii foarte vocali care ştiu totul, dar a căror performanţă electorală este mediocră. Faptele trebuie să fie măsura celor care se revendică ca fiind reformatori şi ei există. Trebuie doar să se coaguleze”.

Paul a demisionat din funcția avută în PNL în iulie 2016, nemulțumită că nu a fost suţinută pentru preluarea preşedinţiei PNL Satu Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.