Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost lider mondial, despre Simona Halep: Încep să cred că Darren Cahill a devenit o necesitate

captura TV
halep Cahill

Mats Wilander, fost lider mondial și învingător la șapte turnee de Mare Șlem, a analizat prestația Simonei Halep din meciul cu Harriet Dart, de la Australian Open.

Fostul tenismen suedez spune că Halep ar putea arăta urme de negativism față de modul în care a gestionat o anumită parte din setul secund al meciului cu Dart, însă Cahill este acolo pentru a o face să se relaxeze și să se bucure mai mult de lucrurile făcute corect. "Există posibilitatea ca Simona să îi transmită puțină negativitate lui Darren Cahill, dar s-a calificat, a câștigat în două seturi. Nu sunt neapărat îmbunătățiri majore în jocul ei, dar văd mici schimbări în agresivitate, care sunt necesare pentru a rămâne la conducerea meciului", a declarat Wilander, pentru Eurosport.

De asemenea, Wilander este de părere că antrenorul australian Darren Cahill a devenit o necesitate pentru Simona Halep.

"Cred că Darren Cahill a revenit alături de Simona pentru că a ajutat-o din punct de vedere mental, să se bucure de procesul câștigării unui meci. Pe unele le câștigi, pe altele le pierzi. Simona chiar cred că îl admiră pe Darren. Într-adevăr, este unul dintre cei mai buni antrenori din lume și cred că e ceva special faptul că sunt împreună. Mă gândeam că Simona va reuși și fără Darren, dar încep să cred că el a devenit o necesitate, să fie prezent alături de ea", a mai spus Wilander.

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open, joi, după ce a învins-o rapid pe britanica Harriet Dart (173 WTA), scor 6-2, 6-4. Constănțeanca o va întâlni pe kazaha Yulia Putintseva (38 WTA), sâmbătă, la o oră care urmează să fie anunțată de către organizatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.