Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost lider PSD revine în politică datorită DNA

psd1

Un fost senator social-democrat s-a decis să revină în politică în urma curățeniei pe care a făcut-o DNA în județul său. Vasile Ion, în vârsta de 65 de ani, și-a anunțat, în acest sens, candidatura la funcția de președinte al organizației județene a PSD Buzău.

Vasile Ion revine în politica după o absenta de aproape trei ani si va candida la sefia PSD Buzau la alegerile din 19 septembrie, fiind susținut de parlamentarii Victor Mocanu, Adrian Mocanu si Marian Ghiveciu.

Fostul senator social-democrat a precizat că revenirea în politica se datorează 'unor chestiuni personale și generale, dar și de moralitate'.

'Ne dovedește DNA-ul că la Buzău au fost complicități politice de-a lungul vremii, iar un urmărit penal și un condamnat la cinci ani de pușcărie cu executare vor sa conducă în continuare acest partid. După 20 de ani de conducere a acestei organizații nu pot rămâne indiferent la lucrurile rele care se petrec la aceasta ora în PSD Buzău', a mai declarat, pentru Agerpres, Vasile Ion.

content-image

Acesta susține ca 'în acest moment, cinci-șase inși au confiscat conducerea partidului, actuala echipa de conducere dând dovada de autoritarism, ignoranță, lipsă de comunicare, nesimțire'.

Vasile Ion se va confrunta la alegerile interne din 19 septembrie cu deputatul Marcel Ciolacu sprijinit de actualul președinte al organizației judetene a PSD, primarul municipiului Buzău Constantin Boșcodeală, care a anunțat recent ca îl va sprijini pe Marcel Ciolacu dar ca nu va mai candida 'la nici o funcție din partid'.

Medic de profesie, Vasile Ion a fost primul președinte al CJUN Buzău, senator, ambasador, prefect de Buzău fiind ales în județul Buzău pe listele partidului denumit succesiv în acea perioada FSN, FDSN, PDSR și PSD. A fost lider al organizației județene Buzău a acestui partid până în mai 2010, când a demisionat din partid, după care a trecut la PC și mai apoi la UNPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.