Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru al Educației, atac fără precedent la adresa lui Pippidi: 'Ştie cineva numele imbecilului care a scris asta?'

jurnalistii.ro
Alina Mungiu Pippidi

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, lansează un atac voalat la adresa Alinei Mungiu-Pippidi, care a luat în derâdere mitingul românilor din 10 august, spunând că aceştia sunt o masă de manevră, „nişte operatori ordinari de politică, servicii şi mass media aferentă”. Deși nu îi dă numele, Daniel Funeriu face trimitere la un text din editorialul lui Pippidi publicat pe româniacurată.ro.

„Circulă un text pe facebook dar nu ştiu cine e autorul. Ştie cineva numele imbecilului care a scris asta? "Lumpendiaspora noastră e cauza directă a votului populist și de extremă dreaptă din mai multe țări europene și nu mulțumim suficient stîngii liberale europene care apără taberele noastre din Paris sau Roma și se opun expulzării cetățenilor români fără mijloace reale de subzistență sau prinși în flagrant, în numele egalității europene." Când dau search pe Google îmi apare "acest text e prea imbecil pentru a fi scris de o ființă umană"...”, scrie Funeriu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.