Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru al Justiției, despre anunțul lui Toader privind evaluarea lui Augustin Lazăr: 'Mi se pare straniu. Chestiunea devine extrem de complicată'

www.paginadepolitica.ro
Cristian Diaconescu

Fostul ministru al Justiţiei Cristian Diaconescu a afirmat la RFI că anunţul lui Tudorel Toader privind evaluarea lui Augustin Lazăr este cel puţin straniu.

„În contextul desfăşurării anchetelor penale după incidentele violente în care se pare că ar fi implicate instituţii ale statului, din data de 10 august, mi se pare straniu. Atât timp cât ministrul Justiţiei nu anunţă despre ce probleme manageriale ar fi vorba, chestiunea devine extrem de complicată”, a spus Diaconescu.

Prognoza dezastrului pentru PNL: va fi un SEISM intern/ANALIZĂ

Cristian Diaconescu declară că este „straniu faptul că absolut nimeni dintre cei care critică aceste protocoale nu a făcut un gest minim şi anume de a ataca vreunul din aceste protocoale în contencios administrativ (...). Nu ştiu în ce măsură activitatea domnului Lazăr poate fi evaluată din punct de vedere profesional, în orice caz nu de ministrul Justiţiei, ci de CSM, din câte ştiu eu, dar mergând mai departe, nu ştiu în ce măsură argumentele legate de încheierea unui astfel de protocol, nu-l cunosc, nimeni nu a ieşit public să spună că a fost prejudiciat, ar putea reprezenta un argument de neprofesionalism de către procurorul general”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.