Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru al Justiţiei, atac FĂRĂ PRECEDENT: 'Parlamentul, organul suprem reprezentativ al lui Dragnea&Tăriceanu și al politicienilor penali'

Inquam Photos / Octav Ganea
parlament vot maini mana

Fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, lansează acuzaţii dure şi susţine că PSD şi ALDE, alături de UDMR au blocat Opoziţia şi au reuşit, astfel, să fure votul românilor. "De astăzi, PSD&ALDE&UDMR ne arată că Parlamentul este organul suprem reprezentativ al lui Dragnea&Tăriceanu și al politicienilor cu probleme penale.", conchide dur Macovei.

"Cel mai negru scenariu se întâmplă în aceste momente în Camera Deputaților. PSD&ALDE au votat ca opoziția să nu mai aibă dreptul să-și susțină amendamentele în plen. UDMR a fost părtașă. Se pregătesc să voteze și legile justiției. 
Coaliția PSD&ALDE&UDMR a reușit astăzi să fure votul milioanelor de români care au crezut în prevederea constituțională că Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român. De astăzi, PSD&ALDE&UDMR ne arată că Parlamentul este organul suprem reprezentativ al lui Dragnea&Tăriceanu și al politicienilor cu probleme penale.", scrie Monica Macovei pe Facebook.

Citeşte şi: Mama criminalei de la metrou, mărturii CUTREMURĂTOARE. Cum a explicat gestul fiicei sale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.