Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru al Justiţiei, dezvăluiri despre şedinţa EXPLOZIVĂ a PSD. Ce subiecte sunt pe masa discuţiilor

PSD2

Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, a făcut dezvăluiri despre şedinţa Comitetului Executiv PSD care urmează să aibă loc mâine. Deputatul social-democrat susţine că printre subiectele care se vor discuta în cadrul întâlnirii se regăseşte calendarul pentru proiectul de buget, dar şi legile justiţiei. Iordache spune că PSD e unit şi reconfirmă susţinerea social-democraţilor faţă de preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Previziuni SUMBRE: 'Războiul mocneşte în PSD. Tudose a început deja marea curăţenie' (presă)

"Şedinţa nu cred că va fi explozivă, e important să ne poziţionăm, trebuie să stabilim clar calendarul pentru proiectul de buget care urmează să vină în Parlament, legile importante care sunt acum în dezbatere parlamentară. În ceea ce priveşte susţinerea pentru preşedintele Liviu Dragnea, nu cred că s-a pus problema.

Fără îndoială PSD a fost şi este unit pentru o legislaţie modernă. PSD a fost şi rămâne unit, nu avem o problemă cu corupţia, avem o problemă cu legislaţia.

Lupta împotriva corupţiei este un deziderat, asta ne dorim şi noi. Cele trei legi care vizează justiţia trebuie să fie clare, care să stabilească şi răspunderea magistraţilor, dar trebuie să punem în concordanţă Codurile cu legislaţia de afară. Am constatat de foarte multe ori că legea e interpretată de unii magistraţi într-un fel, de alţii în alt fel şi prioritatea este să punem în concordanţă cu deciziile Curţii şi cu legislaţia europeană.”, a declarat Florin Iordache într-o intervenţie telefonică la România TV.

Citeşte şi: Ministrul Justiţiei, prima MĂSURĂ după raportul MCV: 'Atunci să trageţi concluziile...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.