Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru al Transporturilor: Iohannis acoperă incompetența propriului Guvern prin atacuri la PSD

Administratia Prezidentiala
iohannis orban

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, consideră că președintele Klaus Iohannis încearcă să mascheze incompetența propriului Guvern prin atacuri în rafală la adresa celor de la PSD.

”Klaus Werner Iohannis este incapabil să înțeleagă cum funcționează un stat democratic. Parlamentul are rolul de a dezbate și de a adopta legi care să nu încalce drepturile și libertățile cetățenilor și care să nu fie pasibile de a pica la Curtea Constituțională.

Pentru a doua oară în ultimele două luni, incompetenții de la Palatul Victoria lasă țara în vid legislativ. Când nu sunt în stare să gestioneze criza, liberalii, în frunte cu șeful suprem, atacă PSD.

Legea privind carantina și izolarea persoanelor trimisă de Guvern Parlamentului nu putea fi aplicată. Asta ca să nu mai spunem de faptul că Orban a trimis această lege mult prea târziu și fără avizele necesare ceea ce din start face ca această lege să fie vulnerabilă și atacabilă la CCR.

De o săptămână prioritatea zero a PSD și a Parlamentului a fost să adopte o lege clară, aplicabilă și constituțională astfel încât Guvernul să poată lua măsurile necesare pentru a proteja populația.

Ba chiar mai mult, chiar la această oră colegii senatori lucrează la această lege, așa cum au făcut și zilele trecute. La insistențele PSD, de această dată, cu participarea ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Klaus Werner Iohannis nu vede aceste lucruri. El nu este obișnuit să se consulte cu nimeni. El nu înțelege rolul societății civile, a punctelor de vedere emise de către specialiști sau a dezbaterii pe marginea unei teme de interes major.

Să nu uităm că în luna martie, Klaus Werner Iohannis, visa doar anticipate și cataloga acest virus ca fiind ”o simplă răceală”. Când scad în sondaje, liberalii atacă PSD. Nu mai funcționează, dl Iohannis. Românii au înțeles deja incompetența Guwernului dvs.”, scrie Răzvan Cuc.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.