Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru al Transporturilor: Probleme grave la pistele aeroporturilor din Capitală

aeroportul otopeni

Fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu susţine că există probleme cu pistele de aerizare de pe aeroporturile din Capitală, iar în ciuda faptului că a fost organizată o licitaţie pentru reaparaţii de către Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, ministerul Transporturilor a anulat-o.

Radu Berceanu, fost ministru al Transporturilor, a semnalat participanţilor la Mediafax Talks about Aviation probleme cu pistele, iar reprezentantul administratorului aerogărilor Capitalei a răspuns că vor începe reparaţii.

"Aud că în legătură cu pistele e o problemă care s-ar putea să creeze următorul 'eveniment', pe care sper să nu îl avem şi pe care nu-l doreşte nimeni. Înţeleg că se zboară mai mult pe stânga şi că între o aeronavă şi cealaltă vine 'check-ul' ca să vadă ce s-a mai întâmplat pe acolo şi să nu păţim un 'eveniment'?", a declarat fostul ministru al Transporturilor la conferinţa MEDIAFAX Talks about Aviation 2.

În replică, Valentin Iordache, director de comunicare şi relaţii publice la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), a afirmat că în prezent există o licitaţie pentru reparaţii la nivelul pistei, aproape finalizată, iar lucrările ar trebui să înceapă destul de curând.

CNAB şi-a început activitatea în 2010, prin fuziunea societăţilor care gestionau cele două aeroporturile Otopeni şi Băneasa, şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

"Din câte ştiu, licitaţia a fost respinsă", a afirmat Dragos Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, citat de Mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.