Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru de Finanțe, apel la Dacian Cioloș după BREXIT

jurnalul.ro
dacian ciolos

Fostul ministru de Finanțe Ioana Petrescu a cerut guvernului Cioloș, vineri, să facă public planul pregătit de Guvern pentru situația ieșirii Marii Britanie din UE și ce măsuri luăm noi, dacă se va pune problema unei recesiuni.

Marea Britanie pare că a votat să iasă din UE. Este o surpriză neplăcută, dar nu un rezultat total neprevăzut. Efectele asupra burselor de valori, investițiilor străine și economiilor din UE vor fi negative și se vor face simțite în curând, nu doar după începerea procedurilor de ieșire a Regatului Unit din UE.

Klaus Iohannis: Brexit naște oportunități pentru România. Anunță un nou proiect de țară

Cer premierului Cioloș să facă public planul pregătit de Guvern pentru situația în care Marea Britanie votează Brexit! Cum va fi rectificat bugetul? Cum păstram încrederea investitorilor în condiții de instabilitate economică? Ce măsuri se vor lua, începând de azi, pentru a evita efectele negative asupra pensiilor și salariilor României, dacă UE și, implicit, țara noastră intră în recesiune?”, a scris fostul ministru de Finanțe Ioana Petrescu, vineri, pe Facebook.

Reuniune de URGENȚĂ la Cotroceni după BREXIT: Tăriceanu, marele ABSENT

Totodată, aceasta a lansat un atac la adresa actualului ministru al Finanțelor, Anca Dragu, care se află, vineri, într-o vizită în Asia și a lipsit de la consultările de la Cotroceni pe tema rezultatelor referendumului din Marea Britanie.

Președintele Iohannis a convocat la Cotroceni decidenții din partea guvernului si a BNR sa discute Brexit. Cine lipsește? Ministrul Finanțelor, care in ziua de Brexit este in Asia. Poate ce face domnia sa acolo e important, dar data pentru referedum a fost stabilita demult si putea sa isi aranjeze sa fie in țara intr-o posibila situație de criza”, a mai scris Ioana Petrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.