Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru, despre 'preţul' plătit de Cîţu pentru susţinerea oferită de Boc: 'NICIODATĂ e cuvântul cheie al guvernării PNL-USR-UDMR'

boc citu

"Pentru votul lui Boc la Congresul PNL, Cîțu ii face metrou la Cluj. Cand? Niciodata, desigur! Pentru ca NICIODATA e cuvantul cheie al guvernarii PNL-USR-UDMR", afirmă Mihai Fifor, fost ministru al Apărării. Social-democratul explică de ce metroul de la Cluj nu e poate face prin PNRR.

"Pentru metroul de la Cluj (luat la pachet cu extinderea metroului din București) se cer, prin halucinantul PNRR, 600 de milioane de euro, în contextul în care durata de implementare de 96 luni (8 ani) depășește termenul limită de angajare a fondurilor de redresare & reziliență (2026).

Mai mult, pentru acoperirea valorii integrale a proiectului, Guvernul se angajează să contracteze împrumuturi sau să asigure finanțare din bugetul național – asta, pentru că și cei de la PNL au realizat că numai 7 km din metroul lui Boc ar putea fi acceptați la finanțare prin PNRR. Dacă vor fi acceptați.

Sigur, urla invidia in mine! Si ma gandesc ca, daca lui Boc, pentru vot, ii face metrou, oare lui Falca ce ii va face? Orice i-ar face, sa ii faca din inima, profund si cu simt de raspundere.

Sa fie primit! Hallelujah!", scrie Fifor pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.