Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru din Guvernul Cioloș rupe tăcerea: Cum se risipesc banii statului

romaniatv.net
guvern ciolos

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, dezvăluie cum a fost aleasă soluţia mai scumpă şi nesustenabilă pentru transportul spre Aeroportul Otopeni în vederea Campionatului European de Fotbal.

"Primul lucru pe care l-am invatat in mandatul meu de ministru este ca orice solutie de proiect care se vrea aplicata pe termen lung, trebuie sa obtina si acordul politic al principalilor actori de pe scena.  

Altfel, fiecare nou ministru care va gasi prin sertare diferite studii mai mult sau mai putin „inocente” sau caruia i se vor baga sub nas, toate scheletele de prin dulapuri, initiate de diverse grupuri din afara ministerului, va fi tentat sa anuleze tot ce a gasit in desfasurare, pentru a putea livra la TV „ceva nou” ca fiind propria-i realizare. Complexul Ctitoriei, binecunoscut la noi la romani.  Cale sigura de a investi in elefanti albi si de a risipi banii statului.

Dar ce sunt elefantii albi? Elefantul alb in limbajul investitiilor este proiectul pentru care se cheltuie exagerat de mult in raport cu beneficiile oferite si care este folosit de obicei doar pentru o scurta perioada de timp dupa care este abandonat. Termenul a fost folosit pentru prima oara in cazul stadioanelor construite in jungla braziliana pentru campionatul mondial de fotbal stadioane care dupa incheierea evenimentului n-au mai gazduit niciun meci, devenind loc de joaca pentru maimute", scrie Dan Costescu pe contul sau de linkedin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.