Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru PSD al Justiției răsucește cuțitul în rană

Fostul ministru PSD al Justiției, Robert Cazanciuc, liderul comisiei juridice a Senatului, a transmis luni pe Facebook că partidul a suferit cel mai mare eșec electoral din istorie.

„Am suferit cea mai mare cădere din istorie. Asta nu poate fi vina unui singur om și nici a unui corp de anonimi. Am avut cea mai mare încredere în 2016 și am risipit-o pe teme care s-au dovedit a nu fi prioritare pentru cetățeni.

N-am ascultat vocea celor care ne contestă sau a celor care aveau pur și simplu altă opinie, ca să înțelegem ce nu e bine. Este trist că și oamenii care cunosc și recunosc realizările noastre pozitive ne-au dat un vot de blam. Trebuie să înțelegem că populația nu acceptă o clasă politică vulnerabilă. Ipocrizia și dublul limbaj sunt cele care riscă să îngenuncheze definitiv partidele cu ideologie.

E nevoie de o clarificare a viitorului guvernării. PSD are resurse umane. recunoscute și apreciate în orice domeniu. Cauzele și efectele accidentelor de incompetență și obediență trebuie înlăturate deîndată.

Votul acesta nu arată o victorie a dreptei, ci o indignare a electoratului. Trebuie să îl acceptăm și să nu căutăm vinovați în altă parte. Suntem cel mai mare partid de stânga din România și trebuie să reprezentăm cu onestitate pe toți cei care, oriunde, vremelnic s-ar afla, cred în țara lor”, a scris Cazanciuc pe Facebook.

Citește și: SURSE - Dăncilă a preluat PSD

PRIMA REACȚIE din vârful PSD după condamnarea lui Dragnea: ce urmează în partid și la guvernare

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.