Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru PSD, atac fără precedent la PNL: 'Vorbesc de amante! Păi doamna vicepremier e prima care ar trebui să se retragă'

Guvern
turcan raluca

Preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, fost ministru al Tineretului şi Sportului, a criticat în termeni duri duminică guvernarea liberală, spunând că actualii guvernanţi „sunt de pe altă planetă”. „Vorbesc de amante! Păi doamna vicepremier e prima care ar trebui să se retragă, dacă vorbim de amante!”, a declarat el ironic la adresa vicepremierului Raluca Turcan.

Fostul ministru al Tineretului, Marius Dunca, în prezent preşedinte al PSD Braşov, a criticat şi ironizat duminică, la un eveniment al PSD, guvernarea liberală.

„Am avut o perioadă, după alegerile parlamentare, bună, dar cu multe frământări şi multe lupte. Lucrurile acestea ne-au întărit, pentru că noi am dus o luptă şi cu conducerea partidului. Cred că nu a fost săptămână să nu avem o dispută. Totul a funcţionat bine şase luni, după care lucrurile s-au schimbat. (...) Anul trecut am avut două rânduri de alegeri, am primit un mesaj din partea cetăţenilor, din partea românilor. Am avut de învăţat şi vom mai avea de învăţat, dar toate aceste lupte ne-au întărit, ne-au maturizat, ne-au făcut să fim ceea ce suntem acum” a afirmat Dunca la începutul discursului ţinut duminică după amiază la evenimentul de nominalizare a candidatului PSD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov.

Dunca a continuat prin a critica reprezentanţii PNL din administraţia locală, pe care i-au acuzat de incompetenţă şi de lipsă de viziune,. Dunca a criticat de asemenea guvernul, în special ceea ce el a numit lipsa de implicare a executivului liberal în realizarea aeroportului de la Braşov şi a spitalului regional.

„Toate minciunile, toată incompetenţa, ei vor să o acopere cu nişte teme false la nivel naţional. Alegerea primarilor în două tururi, haideţi să vă zic ce înseamnă alegerea primarilor în două tururi: în 2008 s-a ales în două tururi. Să ştiţi, doar 12 la sută din toţi primarii din România care s-au ales pe locul unu în primul tur nu au ajuns în turul doi. Dar ce înseamnă lucrul acesta? Negocieri pe dedesubt, trădări, pentru că şi ei au ajuns acum la guvernare cu 20 la sută în Parlament prin trădări, pentru că ei asta ştiu, să trădeze, să-şi trădeze propriul popor, să-l calce în picioare. (...) Aţi văzut la nivel de secretari de stat, de directori, ce oameni promovează! Vorbesc de amante! Păi doamna vicepremier e prima care ar trebui să se retragă, dacă vorbim de amante! Da? Auzim aici, în sală, cum se strigă” a mai spus Dunca.

Fostul ministru din guvernul PSD l-a criticat şi pe ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

„Nu să vin eu, în calitate de ministru.. eu trebuie să fac politici, nu să mă duc să-mi urmăresc profesorul, nu să vin noaptea la 1 să fac şedinţă să văd dacă mai e cineva în instituţie! Pentru că biroul se deschide la 7, 8 dimineaţa, când toţi românii au nevoie. Sunt de pe altă planetă oamenii aceştia, n-au nicio treabă cu România! Nu au nicio treabă cu guvernarea, ei după două luni încă mai fac organigrame în minister, eu nu ştiu cum lucrează ei! Duceţi acest mesaj, mergeţi din casă în casă!”, le-a spus liderul PSD Braşov social-democraţilor reuniţi duminică seară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.