Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru PSD, atac INCENDIAR la adresa lui Eugen Teodorovici: Împăratul Nero de la Finanțe

teodorovici

Fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, în prezent la Pro România, îl compară pe ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, cu celebrul împărat Nero, care a dat foc Romei. Dobre susține că Teodorovici duce țara în prăpastie și a demonstrat că nu poate genera niciun fel de rezultat pozitiv.

Citește și: Carmen Dan a CEDAT presiunilor: adevărul despre protestele din 10 august iese la iveală/SURSE

”Împăratul Nero de la Finanțe se bucură de realizările lui

Intrat în politică pe ușa din dos, Orlando Eugen Teodorovici demonsterază fără întrerupere că ar sacrifica România cu ochii închiși, doar pentru a ajuta partidul să greșească. Altfel nu se poate explica de ce neagă vehement orice argumentare logică, ducând și țara în prăpastie, dar și partidul care l-a primit pe cale nenaturală, ca pe un specialist de la care se așteptau rezultate pozitive. Din nefericire, Orlando Teodorovici a demonstrat, la fiecare pas, că nu poate să dea rezultatele așteptate nici în domeniul finațelor publice, nici ca membru de partid.

Poate că a uitat actualul ministru al Finanțelor că în luna mai 2012 devenea consilier al premierului Victor Ponta pe care acum îl atacă, doar pentru a-și atrage simpatia partidului, negând evidența. Astăzi, vechiul funcționar se simte om politic și ne vorbește despre politică, dar o politică ce nu mai ține cont de consecințele unor decizii dezastruoase.

Pare să fi uitat și colegii lui de partid că în anul 2016, când Liviu Dragnea i-a spus să candideze la una dintre primăriile de sector din București, Orlando Teodorovici a refuzat. De ce? Pentru ca el știe că nu poate obține voturi. Își cunoaște slăbiciunile și, tocmai de aceea, îi lasă pe alții să se lupte pentru poziția lui, demonstrând că îi poate sacrifica, după ce-și atinge scopul. 
Dar Orlando Teodorovici e politician. Poate suferă de amnezie domnul ministru de Finanțe, cum se pare că și colegii lui de partid au uitat că tot el îi ataca, în 2017, fiind frustrat că nu primise un post de ministru. El, cel care deja nu mai putea trăi fără funcție publică, fusese omis de pe lista miniștrilor, iar așa ceva nu le-a putut ierta colegilor lui, pe care i-ar trata oricând la fel ca-n 2017, dacă din nou ar rămâne fără funcție.

De fapt, el se poate considera colegul celor din PSD doar o dată la patru ani, când trebuie să-și mai ia un mandat de parlamentar. În 2012 a fost ales în Buzău, iar în 2016 a fost ales în Tulcea – deși nu a locuit niciodată în acele județe. În așteptarea viitorului mandat de parlamentar PSD, Orlando Teodorovici e în stare să greșească oricât de mult, numai pentru a ieși în evidență prin lupta contra adversarilor, iar Victor Ponta pare a fi exact ținta care-l ajută să se afirme ca luptător pentru PSD. De fapt, este un fals.”, arată Mircea Titus Dobre.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.