Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ofițer de poliție judiciară, la 'Marius Tucă Show': 'Am identificat o femeie care a fost amenințată cu moartea de Dincă'

Inquam Photos / Bogdan Danescu
caracal

Valeriu Șuhan, fost ofițer de poliție judiciară, care se află la locul crimei de la Caracal, a declarat la „Marius Tucă Show”, că a identificat un martor, o femeie, care a fost amenințată cu moartea,, cu un topor, de Gheorghe Dincă, anun'[ MEDIAFAX.

Citește și: Câtă incompetență la Caracal! Cine a descoperit, de fapt, locul de unde a sunat Alexandra

„În contextul dat, pot spune că Poliția nu și-a făcut în mod deplin datoria, pentru că nu a stăpânit situația operativă din Caracal. Aici vorbim de cunoașterea comunității, câte infracțiuni s-au comis, de către cine s-au comis infracțiunile (...) Dacă Poliția și-ar fi făcut datoria, în ceea ce privește situația operativă, ar fi aflat că Dincă este un tip cu un comportament deviant, agresiv, un tip cu probleme de comportament, pentru că un om care trăiește într-o astfel de mizerie, are serioase probleme psihice”, a precizat Valeriu Șuhan, în direct la „Marius Tucă Show”.

Citește și: Dialogul pe care Alexandra l-a avut cu Gheorghe Dincă. Ce s-a întâmplat în mașina ucigașului

Fostul ofițer de poliție judiciară a precizat că a indentificat o femeie care a fost amenințată cu moartea de către Gheorghe Dincă.

„Am identificat un martor, o doamnă care a fost amenințată cu moartea, cu toporul, de către Dincă, pentru că se plimba cu câinele prin fața curții lui. (...) Instituțiile statului par să funcționeze independente una față de cealaltă, poate dintr-un orgoliu prostesc. Insituțiile par că nu au legătură una cu cealaltă”, precizează Valeriu Șuhan.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit în cazul crimelor din Caracal: ‘Pentru așa ceva, pedeapsa capitala este prea puțin’

Potrivit sursei citate, Polția din Caracal ar fi trebuit să-l supravegheze pe Dincă, mai ales că era cunoscut cu probleme psihice.

„Un om cu un astfel de comportament, dublat cu testarea sa medicală, era obligatoriu să fie în atenția Poliției și să fie controlat în fiecare zi. Cred că este vorba de mai multe victime, am mai spus asta, mi-e teamă că lucrurile nu se opresc aici”, a mai explicat fostul ofițer de poliție judiciară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.