Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ofițer SRI: Serviciul știa că Traian Băsescu este șeful mafiei

SRI

Fostul președinte Traian Băsescu se află în atenția tuturor, din cauza problemelor penale pe care le are fosta sa favorită Elena Udrea. Fost ofițer al SRI, senatorul PSD Daniel Savu, susține că Serviciul știa că Băsescu este șeful mafiei, dar a fost protejat.

„SRI, în situațiile despre care vorbim aici, a acționat în limita competențelor și cât a putut să-și permită pentru că era vorba chiar de președintele țării în situații mai greu întâlnite. O bună parte din mandatele lui Băsescu, aceste servicii, instituții, toate le-au protejat pentru că nu și-au permis să iasă la o luptă directă cu el. Cei care au încercat s-o facă au fost măturați efectiv, procurori care au încercat să ducă niște anchete, au dispărut probe din dosare importante, au dispărut, pur și simplu. N-a fost stat de drept, a fost statul lui Băsescu. Nici Parlamentul n-a avut informațiile, au fost la Parchet și la DNA.”, a declarat Daniel Savu, la Antena 3.

”Tot ce vă spun e adevărat. Am avut o audiere a domnului Maior pe vremea lui Bercea și cu frate-su, tot ce vă spun acum ne-a spus și SRI atunci și încă era Băsescu președinte și spunea peste tot, dom'ne n-am fost informat, așa e, SRI a zis, da, nu l-am informat pentru că era un caz penal. Aceeași procedură care se repetă acum. (...) Eu încerc să vă lămuresc cum a funcționat sistemul”, a mai completat Savu.

În momentul de față, Daniel Savu este membru al Comisiei de Control a SRI din Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.