Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ofițer SRI, dat în urmărire națională! Soacra acestuia, prima reacție: 'Nu știm nimic. A zis că pleacă în oraș și nu a mai venit'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Daniel Dragomir

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, condamnat definitiv la 3 ani şi 10 luni de închisoare, a fost dat în urmărire, după ce nu a fost găsit la domiciliu. Soacra acestuia a avut o primă reacție.

„Nu știm nimic. A zis că pleacă în oraș și nu a mai venit. Nu ne-a zis nimic, nici mie, nici copilului. Ieri la prânz”, a spus soacra acestuia la Antena3.

Contraatacul lui Trump - Toți șefii mass-media publice din SUA au demisionat sau au fost demiși

Fostul locotenent colonel SRI Daniel Dragomir a fost condamnat joi definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare pentru corupție de magistrații Curții de Apel București. Dragomir este acuzat de DNA că, pe vremea când era ofiţer activ al SRI, l-ar fi pus în gardă pe omul de afaceri libanez Rami Ghaziri că este monitorizat de colegii săi de la Direcţia de securitate economică şi ar fi primit în schimbul protecţiei oferite o mită de aproape jumătate de milion de euro.

Potrivit rechizitoriului DNA, Daniel Dragomir (41 de ani), a intrat în SRI ca ofiţer operativ la Direcţia generală de combatere a terorismului. În 2006, a fost avansat şef birou, în 2008, şef de sector şi în 2010, şef de grupare de sectoare. Potrivit declaraţiilor din dosar ale Mihaelei Nicola de la compania de PR, The Group, în 2011-2012, Dragomir preda cursul de antiterorism la Academia Naţională de Informaţii. În 2012, Dragomir și-ar fi manifestat dorinţa de a părăsi serviciul şi de a intra în afacerile de PR. A preluat o firmă a Mihaelei Nicola şi, în februarie 2013, a părăsit serviciul prin demisie şi s-a dedicat „afacerilor”. Avea gradul de locotenent colonel, iar ultima lui evaluare în cadrul SRI fusese maximă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.