Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost presedinte PSD despre situatia Dragnea: O sceneta ieftina. Risca sa cada in zona penibilului

demisie

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea si-a depus luni demisia din functiile politice din partid, insa conducerea PSD nu i-a acceptat demisia. Fostul presedinte PSD, Mircea Geoana critica social-democratii pentru 'jocul de-a adio, dar raman cu tine' pe care il considera o sceneta ieftina care risca sa cada in zona penibilului.

"Sceneta ieftină pusă în scenă de Ponta și Dragnea este umilitoare pentru membrii și votanții PSD. Liviu Dragnea are o condamnare penală, chiar dacă este în primă instanță. Din acest motiv trebuie să plece din viața politică din România. Tot jocul acesta de-a "adio, dar rămân cu tine" riscă să cadă în zona penibilului. Liviu Dragnea nu a fost condamnat pentru că a îndemnat oamenii să meargă la vot, ci pentru fapte de corupție. Și nu spun eu asta, ci o instanță din România.

Din păcate, Stânga din România are de pierdut. De dragul unor calcule personale, toată această șaradă riscă să îndepărteze și mai mult cetățenii români de viața politică, de Stânga românească", a scris Geoana pe pagina sa de Facebook.

El il critica si pe Victor Ponta, spunand ca Romania ar duce-o mult mai bine daca acesta ar depune tot atat efort in guvernare, pe cat pune in apararea colegilor sai de partid.

"Dacă Victor Ponta ar depune măcar jumătate din energia pe care o consumă apărându-și colegii și prietenii cu probleme în justiție în a guverna țara, România ar fi mult mai bine. 5% creștere economică pe an - acesta este potențialul real al României. Orice altceva, este mediocru!

Lupta împotriva corupției și a cauzelor corupției trebuie să continue. Asta își doresc românii. Și oricât ar plânge un politician sau altul, este nevoie de acest lucru pentru viitorul corect al României", conchide Geoana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.