Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost primar prins la furat de ciocolată. Explicația edilului: 'Nu mi-am dat seama că le bag în buzunar!'

Facebook
comert cumparaturi carucior supermarket magazin

Ion Cioară, fost primar al comunei Tâmna (Mehedinți), s-a ales cu dosar penal, pentru că angajații unui magazin l-au prins furând două ciocolate. Ei au declarat că-l urmăreau de mai mult timp, întrucât acesta ar mai fi furat și cu alte ocazii napolitane sau lame de ras.

Conform Poliției Mehedinți, incidentul a avut loc pe data de 26 ianuarie 2024. „La ora 12.50, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de agentul de pază al unei societăți comerciale despre faptul că un bărbat ar fi sustras produse alimentare din magazin. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Strehaia, care din verificările efectuate au stabilit că persoana bănuită este un bărbat de 68 de ani, din comuna Tâmna. Prejudiciul a fost recuperat și restituit societății”, au declarat reprezentanții IPJ Mehedinți, conform România Tv

Fostul primar Ion Cioară a catalogat incidentul ca fiind unul minor. „E vorba doar de două ciocolate. Credeți că nu aveam bani să le cumpăr? Nu mi-am dat seama că le bag în buzunar! M-am întâlnit cu cineva în magazin, am dat mâna cu persoana respectivă și, fără să realizez, am băgat ciocolatele în buzunar“, le-a spus Ion Cioară ziariștilor din presa locală.

Fostul edil a confirmat că salariații magazinului i-au reproșat că a mai furat din locația lor și cu alte ocazii. „Așa au zis! Că sunt client vechi și aș mai fi furat de acolo napolitane, lame de ras sau baterii. Nu este adevărat! Sunt niște minciuni, vor să mă denigreze“, a mai declarat Cioară.

În urma incidentului din data de 26 ianuarie 2024, fostul primar al comunei Tâmna s-a ales cu dosar penal, cauza fiind preluată de procurori.

Cine este Ion Cioară


În perioada în care a fost primar al comunei Tâmna, Ion Cioară a fost implicat în mai multe scandaluri. În 2011, de exemplu, a dispus renovarea unui monument din centrul comunei,  închinat soldaților care au căzut la Răscoala din 1907, și a înlocuit placa memorială pe care erau trecute numele eroilor și a pus alta cu numele său și a consilierilor de la acea vreme.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.