Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost primar PSD, 83 de ani, a violat, cu doi minori, o fată de 15 ani, aflată în comă alcoolică

primarie

Caz haluciant întâmplat într-o localitate din România. Un fost edil local a fost "umflat" de oamenii legii după ce a violat o minoră.

Un fost primar, în vârstă de 83 de ani, din Solca, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, fiind acuzat că a violat, împreună cu doi minori, o fată în vârstă de 15 ani, pe care tinerii au ademenit-o în casa din Solca a octogenarului. Alexandru Mireuţă, în vârstă de 83 de ani, a început să-i servească pe cei trei cu alcool. Bătrânul afost primar al oraşului Solca în mandatul 1996-2000. Fapta s-a petrecut sâmbăta trecută, minora ajungând la Spitalul Municipal Rădăuţi în comă alcoolică, după ce bătrânul i-ar fi dat să bea o cantitate mare de alcool, anunţă monitorulsv.ro.

Citeşte şi: Veste cruntă pentru bucureşteni: Rămânem fără curent timp de 12 ore

Bărbatul de 83 de ani, Alexandru Mireuţă, şi minorii Alexandru C. şi Horia T. au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Rădăuţi pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia de arestare preventivă poate fi atacată cu apel la instanţa superioară. Minora provine dintr-o familie dezorganizată şi a fost semnalată în mai multe rânduri ca dispărută, ajungând în anturaje periculoase.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.