Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost primar, rănit într-o explozie: Starea acestuia este GRAVĂ

www.antena3.ro
explozie, foc, incendiu

O explozie produsă din cauza acumulării de gaz, într-o gospodărie din comuna Găneasa, a dus la rănirea unei persoane, care a fost transportată la spital. Fostul primar al comunei Găneasa, județul Olt, Nicolae Preda, a fost rănit, noaptea trecută, într-o explozie produsă în gospodărie. Explozia s-a produs din cauza acumulării de gaze de la butelie, nefiind urmată de incendiu. Proprietarul Nicolae Preda, 65 ani, fost primar al comunei Găneasa, a suferit arsuri, fiind transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență Slatina, informează Gazeta de Sud.

Gigi Becali s-a DEZLĂNŢUIT la TV: 'I-am dat bani lui George Maior'

Starea fostului primar al comunei Găneasa este gravă, a confirmat directorul medical al SJU Slatina, medicul Cătălin Pătru.

„Bărbatul de 65 ani are arsuri de gradul II pe aproximativ 20% din suprafața corpului, în special în partea superioară a corpului, inclusiv zona feței. S-a solicitat transferul la un spital cu posibilități superioare de intervenție, însă nu s-a obținut. Am solicitat inclusiv intervenţia COSU, până acum n-am reuşit. Sunt câteva spitale, în Bucureşti. Transferul la Craiova, spre exemplu, nu ar însemna altceva decât îngrijirile care i se oferă aici“, a declarat medicul Cătălin Pătru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.