Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost şef ANAF, despre miza ascunsă a lui Cîţu: Plan pentru debarcarea lui Mugur Isărescu

Inquam Photos / Ilona Andrei
citu isarescu

Premierul Florin Cîţu şi susţinătorii săi din PNL ar avea un plan ascuns când vine vorba despre alegerile din partid. Gelu Diaconu, fost preşedinte al ANAF, afirmă că premierul nu are şanse să-l bată pe Ludovic Orban în cursa pentru şefia PNL, însă ar intenţiona să pună mâna pe funcţia de guvernator al Băncii Naţionale. Funcţia deţinută în ultimii 30 de ani de Mugur Isărescu ar fi vizată de Lucian Isar, prietenul lui Cîţu şi soţul senatoarei Alina Gorghiu, fost preşedinte al PNL.

"Operatiunea “Citu reloaded”

Sa tot fie vreo doua luni de cand in laboratoare se lucreaza cu ravna la a noua imagine pentru Citu Florin Vasile (asa cum apare in actele LOR)!

Ne scoate din pandemie, ne vaccineaza performant, nu creste taxele, nu taie pensii/salarii oricat de speciale ar fi, e alintatul pietelor financiare de unde ia bani cu toptanul la dobanzi “avantajoase”, se bate cu “ioropenii “ pentru PNRR, se plimba singur in parc (cu santinelele deghizate in arbusti), ba chiar si-a reamintit ca e rocker anti-“aerian” (foo/ufo-fighters)...

In fapt, aceeasi “praduitori “/securistoizi din presa mainstream, care se mai incolonasera in spatele multora, inclusiv al duamnei Dancila, s-au pus pe treaba. Miza?...alegerile din PNL.

Nu va grăbiți sa trageți vreo concluzie.

Nu îl va bate pe Ludovic niciodata in lupta din partid! Dar, împins in fata de Alina, sotia prietenului lui, cu imaginea rebrenduita, va cere la schimb functia mult râvnita: guvernator BNR.

Intre timp aceeași prieteni lucreaza sa îl consacre pe Mugur Isarescu drept turnător de poliție politica...și uite așa va se va elibera sinecura!

Pariază cineva contrariul?", scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.