Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost șef liberal de CJ s-a angajat la cabinetul unui prefect susținut de PSD: 'E dreptul meu la muncă!'

jurnalgiurgiuvean.ro
vasile-mustatea

Fostul senator şi preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Vasile Mustățea, s-a angajat consilier al prefectului județului, Florentina Stănculescu, susținută de PSD.

„Ca să înlăturăm orice dubii vreau să vă spun un lucru, cu multă sinceritate: nu mi-a cerut doamna Florentina să demisionez din PNL şi nici să mă înscriu în PSD, nu mi-a cerut nimeni altcineva să demisionez din PNL sau să mă înscriu în PSD. Sunt în continuare în PNL, nu m-au dat afară, eu nu cred că au motive, e dreptul meu la muncă! Oricare cetăţean din România are dreptul să muncească! Dacă în toată România instituţiile ar fi cu conducători de la PSD, noi, care suntem liberali, nu mai putem să mai muncim nicăieri!?", a afirmat Vasile Mustăţea, citat de Agerpres.

„Eu îi mulţumesc că a acceptat această colaborare! Nu mă deranjează că e din PNL, suntem în coaliţie!", a declarat vineri și prefectul Florentina Stănculescu. „Este un profesionist, a deţinut cam toate funcţiile importante în administraţia giurgiuveană şi este de un real folos oricărui prefect sau oricărui conducător de instituţie publică din judeţul Giurgiu!”, a adăugat ea.

Vasile Mustăţea a mai fost în trecut preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu, senator din partea PNL Giurgiu, director economic la CJ, dar şi administrator public al municipiului Giurgiu. El a precizat că în prezent este şi pensionar, dar a ţinut să sublinieze că nu are pensie specială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.