Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost viceministru al Apărării al Greciei: 'Platforma Crimeii este o aventură periculoasă'

victory75.org
Konstantinos Isichos

Politicianul elen Konstantinos Isichos, fost viceministru al Apărării al Greciei (în imagine), a chemat autoritățile ucrainene să renunțe la periculoasa aventură legată de organzarea summitului internațional ”Platforma Crimeii”.

«Cred că în Ucraina sunt foarte mulți oameni care se pronunță pentru normalizarea relațiilor cu Rusia și cu Crimeea, a cărei populație multietnică a luat de bună voie decizia de a reveni la Federația Rusă în 2014. ”Platforma Crimeii” este, în schimb, o aventură periculoasă, care duce la un impas în politică. Sper că, mai devreme sau mai târziu, bunul simț, specific poporului ucrainean, va predomina și vocea lui va fi auzită de politicienii Ucrainei», a spus Isichos.

În opinia lui, autoritățile actuale ale Ucrainei și elitele ucrainene sunt ostatice și, în același timp, victimele hegemoniei Statelor Unite, la fel cum s-a întâmplat, anterior, și cu alte țări ale Europei de Est.

«Sindromul Stockholm, atât de bine descris de psihologi, când victimele încep să nutrească sentimente de simpatie față de agresor, tinde să fie, astăzi, o problemă reală pentru actuala clasă politică ucraineană, care pare să se simtă ”în siguranță”, în calitate de ostatică a hegemoniei SUA. Dar aceste relații nu reflectă situația reală și starea de spirit a majorității poporului ucrainean, care are legături seculare cu poporul rus», a subliniat politicianul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.