Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost vicepreşedinte PMP, atac violent la Băsescu: 'Constructorul de facto al Statului paralel. Mă rugai să merg la TV și să susțin OUG 13'

Traian Basescu PMP Iasi (foto Dan Luca) (20)

După ce a criticat modificarea Codului Penal în Parlament, Traian Băsescu este atacat dur de un fost vicepreşedinte PMP. Radu Cristescu, exclus în urmă cu un an din PMP pentru că l-a criticat pe Eugen Tomac, susţine că fostul preşedinte a susţinut OUG 13.

CITEȘTE ȘI: Vopseşte ouăle de Paşte cu ajutorul orezului: Tehnica prin care obţii un aspect spectaculos

"M-am uitat cu scârbă și lehamite la ultima postare a fostului președinte al României, devenit senator, constructorul de facto al Statului paralel, care mai nou declară cât de ordinari sunt cei care au votat modificările Codului Penal!

Ai uitat, bă, când mă rugai să merg la TV și să susțin Ordonanța 13 și modificările pe care tu le-ai propus în “celebra” comisie condusă de Șerban Nicolae? Tu personal ai negociat cu Tăriceanu și Dragnea modificările!

Acum te-ai sucit, doar să capeți o sinecură în Parlamentul european, asta după ce ani de zile de la încheierea mandatului ai spus că nu mai vrei nicio funcție! Cum o fi să îți tremure genunchii și bărbia la 70 de ani pe avion, săptămânal?

Cum te gandesti tu la binele românilor, te doare în cur de ei, și asta tot de la tine o știu, doar să îți fie ție bine!

Sau poate o fi fost Elena achitată și nu stiu eu?!? Acum te-ai sucit, gelozia bate’o vina! Nu te interesează că femeia e fugară , și asta pentru că nu te-a dat in primire, deși avea cu ce! Răutatea unui om bătrân ros de gelozie și părăsit! Dar la tine e un lucru firesc să-i arunci pe toți peste bord, după ce te-ai folosit de ei și ți-au fost loiali!

În Vinerea mare, când am văzut cât fals poți fi, îți spun un singur lucru:”mi-e silă de tine și regret anii când ți-am fost loial”!

Na...că m-am și căit!", scrie Cristescu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Ceaiurile, importante pentru tratarea afecţiunilor stomacului. Ce plante sunt recomandate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.