Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost viceprimar, desemnat președinte interimar al organizației PSD Satu Mare

psd sigla

Consilierul municipal Radu Roca, fost viceprimar, a fost desemnat joi preşedinte interimar al organizaţiei municipale PSD Satu Mare, după ce fostul lider, Dorel Coica, a demisionat, anunţând că susţine Partidul România Unită. 

Potrivit unui comunicat de presă al PSD Satu Mare, transmis vineri, Biroul Politic al Organizaţiei Municipale PSD Satu Mare a luat act de demisia lui Dorel Coica din funcţia de preşedinte şi l-a desemnat preşedinte interimar pe Radu Roca, stabilind şi strategia pentru campania electorală şi alegerile parlamentare din luna decembrie.

Bob Dylan, prima 'REACȚIE' după acordarea Premiului Nobel pentru Literatură


"Domnul Radu Roca cunoaşte foarte bine organizaţia municipală şi are rolul de a dinamiza şi mobiliza activitatea acesteia în perioada următoare. Îi mulţumim domnului Dorel Coica pentru ceea ce a făcut pentru partid în ultimii ani. Domnul Radu Roca are în spate o echipă de membri cu experienţă dar şi foarte mulţi tineri, de care sunt convinsă că vor face o treabă foarte bună în municipiul Satu Mare', a precizat preşedintele organizaţiei judeţene PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, informează agerpres.ro.

Iohannis, reacție după atacul dur al Bisericii


Componenţa Biroului Politic a rămas neschimbată. 

Preşedintele filialei municipale PSD Satu Mare, Dorel Coica, fost primar al localităţii în perioada 2012-2016, a demisionat miercuri, 19 octombrie, din partid şi a anunţat că va susţine Partidul România Unită (PRU), care ''îl propune pe Victor Ponta pentru funcţia de prim-ministru''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.