Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a pierdut un nou proces cu asociația de proprietari: Suma pe care Vica Blochina trebuie să o achite

foto romaniatv
vica blochina survivor 2023

Vica Blochina e certată din nou cu legea. Nu mai face față cu datoriile, iar asociația de proprietari a dat-o în judecată. Vica Blochina a fost citată în fața judecătorilor din cauza datoriilor la întreținere. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă e nevoită să plătească și cheltuielile de judecată.

„Respinge cererea ca rămasă fără obiect. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 1.600 lei cu titlul de cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti”, au decis magistrații, în procesul deschis de asociația de proprietari.

Vica Blochina a pierdut un proces și anul trecut

Într-un proces similar de anul trecut, judecătorii au decis: „Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac”.

Vica Blochina s-a trezit dată în judecată de mai multe ori în ultimii ani de asociația de proprietari, care a solicitat executarea ei silită pentru că a tras țeapă la întreținere.

„Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect pretenţii. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2607,92 lei reprezentând cote de întreţinere aferente perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 530,10 lei fond de reparaţii aferent perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 207,38 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada martie 2021 – august 2021, precum şi a sumei de 2841,76 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada august 2019 – februarie 2021. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat”, au decis judecătorii anul trecut.

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a ajuns de mai multe ori în fața judecătorilor

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a primit o veste asemănătoare în 2016. „Încuviinţează executarea silită a debitorului în toate formele de executare, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinsă în titlul executoriu. Fără cale de atac”, au decis judecătorii. Cu un an înainte, Vica a mai primit o veste asemănătoare. Atunci, Tribunalul Bucureşti a admis „în parte cererea de chemare în judecată” formulată de Care Zone Medical – societatea medicului estetician Adina Alberts, soţia milionarului Viorel Cataramă – şi a obligat-o pe Vica Blochina „la plata către reclamantă a sumei de 14.900 de euro”. Societatea Adinei Alberts a chemat-o la tribunal pe Vica Blochina după ce fosta iubită a lui Piţurcă a spus – în mai multe emisiuni de televiziune – că medicul i-ar fi distrus sânii în urma unei operaţii estetice. În plus, medicul a considerat că Vica a încălcat clauzele contractului de barter în urma căruia a operat-o.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.