Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta avocată a lui Dragnea susţine ARESTAREA oficialilor care au comandat intervenţia jandarmilor în Piaţa Victoriei

maria vasii

Avocata Maria Vasii, cea care l-a reprezentat pe Liviu Dragnea în dosarul Referendumul, continuă să critice în termeni extrem de duri intervenţia jandarmilor de la mitingul de vineri seara, din Piaţa Victoriei. Aceasta susţine că este posibilă arestarea jandarmilor care au intervenit, sub acuzaţia de tentativă de omor, dar şi a oficialilor care au comandat intervenţia, inclusiv ministrul Carmen Dan.

"Ne așteptăm la anchete penale serioase, la trimiteri în judecată, poate la arestări cu zecile de jandarmi, înalți funcționari, la nivel de prefect, miniștrii care au fost implicați în aceste acte de represiune", a declarat Vasii.

Avocata a susţinut că jandarmii pot fi acuzaţi de tentativă de omor. "Din punctul meu de vedere, procurorii vor ajunge la acuzația de tentativă de omor, pentru că atunci când lovești pe cineva în zona capului, nu poate fi decât tentativă de omor. Vă rog să aveți în vedere că regulamentele Jandarmeriei și manualele de practici de intervenții exclud zona capului, ori loviturile care au fost aplicate unor oameni care nu aveau niciun comportament violent sunt asimilabile unor veritabile actede tentativă de omor", a declarat Maria Vasii Antena 3.

CITEȘTE ȘI: Aliaţii arterelor: 11 soluţii naturale împotriva colesterolului rău .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.