Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta consilieră a lui Donald Trump, dezvăluiri despre Putin: Am simțit un miros de parcă ar fi fost proaspăt spălat, o mică venă îi pulsa încontinuu pe față

Tass
Vladimir Putin

Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Donald Trump pentru Rusia a povestit cum a stat lângă liderul de la Kremlin la o cină, iar mirosul neobișnuit pe care îl emana Vladimir Putin a marcat-o, informează Business Insider, potrivit b1tv.ro.

Aceasta și-a povestit experiența în cadrul emisiunii „Desert Island Discs” de la BBC Sounds, unde a mărturisit că l-a întâlnit de mai multe ori pe Vladimir Putin. Cu toate acestea, a menționat că la cina pusă în discuție a stat aproape de președintele rus și a putut să observe anumite ciudățenii în comportamentul acestuia.

„I-am observat costumele, foarte fin croite, felul în care o mică venă îi pulsa încontinuu pe partea stângă a feței”, a povestit Fiona Hill în cadrul emisiunii.

Fosta consilieră a președintelui Donald Trump a mai observat că Putin purta un „ceas foarte scump” și a apreciat că acesta ar avea nevoie de ochelari, pentru că a folosit cartoane cu cuvinte scrise cu litere uriașe, potrivit sursei citate.

„Le-am putut citi pe toate. Pe cartoane avea numele unor persoane, ce ar trebui să spună și lucruri de genul acesta”, a mai adăugat aceasta.

De asemenea, Hill a mai remarcat că președintele rus „nu a mâncat și nu a băut nimic” în timpul mesei, însă cel mai mult a marcat-o mirosul liderului rus.

„Îmi dau seama că sună cu adevărat bizar, dar am simțit un miros de parcă ar fi fost proaspăt spălat. Nu se dăduse cu nicio colonie, dar se simțea ca și cum ar fi ieșit direct din baie”, a susținut Fiona Hill.

Fosta consilieră a președintelui Trump a mai transmis că Vladimir Putin afișa o imagine autoritară, voia să arate că are totul sub control și că „el conduce” oriunde ar fi.

Cu toate acestea, în timpul cinei, președintele rus a vorbit foarte puțin și nu a dorit să facă conversație, „abia i-a aruncat o privire”.

Hill este cunoscută pentru că în timpul administrația Trump a fost consilieră pentru Rusia. În ultimele luni, ea a analizat de mai multe ori interacțiunile fostului președinte cu Putin.

În luna noiembrie, Fiona Hill a declarat că Donald Trump îl invidia pe Vladimir Putin, pentru că ar fi vrut și el să conducă SUA „după cum dorea”. Totodată, în aprilie aceasta a susținut că Trump a început să semene cu Putin în perioada în care a fost președinte, în ceea ce privește „practica politică”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.