Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta internațională Mihaela Ciobanu se va ocupa de pregătirea portarilor echipei de handbal feminin CSM București

csm bucuresti

Echipa de handbal feminin CSM București a anunțat, joi, faptul că Mihaela Ciobanu (46 de ani) se va ocupa de pregătirea portarilor din lot, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

Fosta internațională a semnat un contract valabil până la finalul sezonului actual, urmând să se alăture staff-ului tehnic condus de Adrian Vasile, după ce a ocupat o poziție similară și în stagiunea precedentă.

"Născută la 30 ianuarie 1973, Mihaela Ciobanu s-a retras de activitate în urmă cu șase ani, după o carieră impresionantă și a revenit în handbalul românesc în 2018, după 20 de ani.

Formată la CSS 5 Rapid București, noua componentă a staff-ului tehnic al CSM București a evoluat de-a lungul timpului pentru Rapid București, AKABA Bera Bera, Union-Ribarroja, CB Elche Mustang și BM Alcobendas.

Fiind posesoare a două naționalități, română și spaniolă, Mihaela a avut posibilitatea de a juca pentru ambele reprezentative. La nivel internațional, fostul portar a cucerit argintul european în 2008, bronzul mondial în 2011 și bronzul olimpic în 2012, toate în tricoul selecționatei Spaniei", se arată în comunicatul emis de CSM București.

Citește și: Justiție oarbă! Doi torționari au fost achitați de instanță

Pentru CSM București urmează meciul din grupele Ligii Campionilor, contra polonezelor de la MKS Lublin, care va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din capitala României. În primele două meciuri, CSM București a înregistrat o victorie și o remiză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.