Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu anunţă noi dezvăluiri. Cine este vizat

Alina Petre

"Cutremurul" declanşat de Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, este departe de a se fi încheiat. Blonda antisistem, aşa cum se autocaracterizează, anunţă noi dezvăluri şi dovezi în sprijinul denunţurilor depuse în urmă cu trei zile. Alina Petre susţine că va demonta "minciunile spune de către guvernanţii noştri" după depunerea denunţurilor la DNA.

"Mă aflu la Tribunal din nou, de data aceasta pentru a fi alături de un prieten aflat într-o situație similară, de abuz de putere... Am rămas, însă, surpinsă în mod plăcut, de câtă lume mă încurajează în ceea ce fac eu. Oamenii inteligenți au înțeles că acesta nu este un demers personal, ci un răspuns în fața autorităților. Povestea mea nu este despre cancan, ci despre fapte reale, care constituie acte de corupție aflate pe masa procurorilor de ceva timp. Mai mult, mă contactează zeci de persoane care-mi trimit pe email sute de pagini din dosare instrumentate incorect de către judecători și procurori corupți. Nu mă mai uit la tv pentru că lumea aberează continuu și n-am timp să-i acționez pe toți în instanță. Nu caut publicitate și refuz să mai fac parte din emisiuni care nu tratează siguranța locuitorilor acestei țări cu responsabilitate, ci caută motive de bârfă. Imaginea oarecum negativă pe care mi-au adus-o aceste denunțuri, făcute la cererea autorităților, este pentru mine insignifiantă atâta timp cât pot să ofer informații adevărate și prețioase pentru desfășurarea corectă a unor anchete pe rol.

Vezi AICI denunțurile la DNA făcute de Alina Petre!

Recunosc că în ultima săptămâna, am cam rămas cam singură, oamenii nedorindu-și asocierea cu o doamnă blondă care "se pune împotriva curentului". Mă bucur că există însă acei câțiva oameni curajoși care au rămas lângă mine și mă mai bucur că îi pot ajuta pe cei care nu au puterea și curajul de a face publice actele de corupție a unor înalți demnitari. De frică am primit salam cu soia în comunism, de frică ne complacem în relații dubioase cu oameni compromiși, de frică ne creștem copiii cu valori care nu sunt reale, de frică nu spunem lucrurilor pe nume.

Vă aștept pe toți, cei care aveți ceva de spus, lângă mine. Împreună putem schimba un sistem corupt, împreună putem avea o țară în care poate copiii noștri să se poată dezvolta normal.

Zilele următoare se vor depune, în cadrul audierilor DNA dovezi ale minciunilor spuse de către guvernanții noștri, în ultimele 3 zile!", scrie Alina Petre pe Facebook.

Vezi şi: Fosta noră a lui Virgil Măgureanu face noi mărturisiri. De ce a TĂCUT până acum

Vezi şi: Ce țintește noua ofensivă a DNA. Anunțul făcut de avocatul norei lui Măgureanu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.