Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta preşedintă a TSD Deva s-a înscris în PNL

Oana-Franc

ro), s-a înscris în Partidul Naţional Liberal (PNL), motivându-şi decizia prin faptul că în PSD nu ar fi putut urma cariera politică pe care şi-o doreşte.

'Eu vreau să am o carieră politică şi se pare că în cadrul PSD nu puteam să am cariera pe care mi-o doream. Deocamdată, nu doresc să comentez alte aspecte', a declarat marţi, pentru AGERPRES, Oana Frânc.

Ea a menţionat că a demisionat din PSD în cursul săptămânii trecute, după ce a avut o discuţie cu conducerea organizaţiei locale a partidului, precizând că, la acea vreme, i s-a oferit o funcţie de viceprimar la Deva, despre care a apreciat că ar fi fost 'irealizabilă' deoarece PSD nu avea majoritate în Consiliul Local Deva.

Oana Frânc este consilier local în cadrul Consiliului Local Deva şi este membră a PSD din anul 2008, acesta fiind singurul partid în care a activat până la înscrierea în PNL.

Până la demisia din PSD, consilierul local Oana Frânc a mai îndeplinit funcţia de vicepreşedinte al filialei judeţene a TSD Hunedoara şi de vicepreşedinte al organizaţiei de femei.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.