Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta prietenă a lui Radu Mazăre, noul investitor al clubului de fotbal SSC Farul Constanța

www.aktual24.ro
Emanuela Gavrilă

Suporter Spirit Club Sportiv (SSC) Farul Constanţa, echipă care a promovat în liga a doua, are un nou investitor, în persoana Emanuelei Gavrilă, fosta prietenă a lui Alexandru Mazăre şi fost candidat la Primăria Costineşti din partea Partidului Social Democrat. Obiectivul noului investitor este promovarea în prima ligă (news.ro).

Preşedintele Comitetului Director al SSC Farul Constanţa, Răzvan Gârdea, a declarat duminică după amiază, în cadrul unei conferinţe de presă, că a fost încheiat un acord de asociere cu Emanuela Gavrilă.

“În ultima perioadă clubul a trecut printr-o serie de probleme cauzate de lipsa surselor de finanţare, răspunsul de la autorităţile locale la proiectul înainte de finanţare a întârziat. Până în momentul de faţă nu avem niciun răspuns. Am căutat o sursă alternativă de finanţare iar toate discuţiile noastre s-au concretizat astăzi în Adunarea Generală printr-un contract de asociere cu doamna Emanuela Gavrilă”, a afirmat Răzvan Gârdea.

Emanuela Gavrilă a spus în cadrul conferinţei de presă, că se va ocupa de tot ce înseamnă cheltuielile echipei.

“Deocamdată am preluat tot ce înseamnă cheltuieli, organizare, datorii, încropierea echipei, cu nişte specialişti, nu pot să aleg eu fotbalişti sau antrenori. Managementul se face cu oameni care se pricep în fiecare domeniu, angajând oameni care se pricep în fiecare domeniu”, a declarat Emanuela Gavrilă. Ea a precizat că cel mai important lucru în acest moment este găsirea de jucători. “Sunt foarte multe lcururi de făcut, în primul rând echipă. După conferinţa de presă vom începe deja să sunăm jucători”, a explicat noul investitor.

Întrebată dacă Petre Grigoraş, antrenorul care a promovat SSC Farul Constanţa în liga a doua, rămâne la echipă, Emanuela Gavrilă a spus că nu este stabilit acest lucru.

Noul investitor susţine că obiectivul echipei este promovarea în liga întâi la finalul sezonului, pentru acest lucru fiind necesar un buget cuprins între 1,2 – 1,5 milioane de euro.

Emanuela Gavrilă a fost prietena lui Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, fiind şi candidat la Primăria Costineşti din partea PSD, dar şi preşedintele organizaţiei PSD Costineşti.

SSC Farul Constanţa este o formaţie înfiinţată de suporteri în urmă cu doi ani, promovând în fiecare an din liga a IV-a până a ajuns în liga a II, unde va evolua în sezonul următor. În perioada cât s-a aflat în liga a III-a echipa a fost finanţată de Consiliul Local Municipal Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.