Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta primă doamnă a SUA, Michelle Obama, și-a publicat playlist-ul pentru fitness, pentru a motiva oamenii să facă sport

Mashable
michelle obama vogue

Fosta primă doamnă a SUA, Michelle Obama, și-a publicat playlist-ul pe care îl folosește la antrenamentele de fitness, pentru a-i motiva pe cei care și-au luat față de ei înşiși angajamentul ca anul acesta să facă sport, arată Smart On Trend, care difuzează piese dintre cele recomandate de aceasta, anunță MEDIAFAX.

Un nou studiu publicat recent sugera că, în 2020, ziua în care oamenii vor renunța la angajamentele pe care și le-au luat față de ei înşiși la începutul anului este 19 ianuarie.

Citește și: Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

"Este acel moment când angajamentele de Anul Nou devin mai dificil de respectat", a scris, duminică, Michelle Obama pe Twitter.

"Pentru a oferi puțină inspirație, vă împărtășesc playlist-ul meu pentru antrenament. Aceste piese par să îmi ofere acel plus de energie când am antrenamentele cele mai dificile", a mai scris aceasta.

Playlist-ul include 36 de piese, ale unor artiști precum Lizzo, Kirk Franklin, Nipsey Hussle, Bruno Mars și Ed Sheeran.

Michelle și soțul acesteia, Barack Obama, fac publice frecvent pe Twitter preferințele lor în materie de muzică, cinema și cărți.

Citește și: Florin Cîțu vine cu explicații! Cum se găsesc fonduri pentru anticipate, dar pentru majorarea pensiilor și alocațiilor nu

Piese recomandate de Michelle Obama se aud în playlist-ul Smart On Trend. Smart On Trend poate fi ascultat aici https://www.smartradio.ro/radio/on-trend/.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.