Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foştii componenţi ai naţionalei Brazilei 1982 s-au reunit pentru a sprijini lupta cu pandemia

pandemie

Foştii componenţi ai naţionalei Braziliei 1982 s-au reunit şi au adresat un apel către toţi concetăţenii de a sprijini financiar acţiunile destinate luptei cu pandemia de coronavirus care ar putea face ravagii în favelele supraaglomerate din oraşele ţării, scrie Reuters potrivit Agerpres.

La o iniţiativă a lui Paulo Roberto Falcao, 19 foşti jucători de atunci, inclusiv Zico, Junior şi Leandro, au înregistrat un mesaj video de susţinere, prin donaţii, a eforturilor autorităţilor.

''Formaţia Braziliei din 1982 era cunoscută prin creativitatea sa, unitate şi etica muncii în echipă. Acum vrem să acţionăm din nou pentru Brazilia'', a scris Falcao.

Fostul component al echipelor AS Roma şi Internacional a menţionat că s-au strâns deja 500.000 dolari în mai puţin de o săptămână.

În Brazilia s-au înregistrat peste 900 de morţi din cauza Covid-19 dar autorităţile sunt îngrijorate că numărul ar putea creşte dramatic dacă virusul s-ar răspândi în favele unde foarte mulţi oameni trăiesc în condiţii precare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.