Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul antrenor al lui Djokovic, legendarul Boris Becker, critică familia sârbului: 'Novak este un luptător, cu o mentalitate de Street Fighter'

cloudfront.net
Boris Becker

"Dacă Novak Djokovic participă la Australian Open, poate fi vulnerabil în prima săptămână", crede fostul mare tenisman german Boris Becker, care l-a antrenat pe actualul lider ATP, de care este în continuare apropiat, scrie site-ul eurosport.fr, relatează Agerpres.

Boris Becker aşteaptă, ca toată lumea, să vadă dacă sârbul va fi autorizat să participe la acest turneu.

"Novak este un luptător, cu o mentalitate de Street Fighter! Era într-un buncăr când avea zece ani, când oraşul său a fost bombardat, trebuie să ne amintim de asta. Rămâne faptul că pregătirea sa este cum nu se poate mai proastă înainte de un turneu de Mare Şlem", a declarat Becker.

"Nu doar că şase zile n-a fost pe un teren de tenis, dar n-a putut să mănânce lucrurile cu care este obişnuit şi şi-a cheltuit toată energia mentală la tribunal. Până luni seară, nu ştia ce soartă îl aşteaptă: 'E posibil să rămân? Trebuie să plec?' E cu adevărat cel mai prost scenariu posibil. Dacă participă şi arată slăbiciuni, poate fi vulnerabil în prima săptămână. Dacă trece însă peste toate acestea, atunci e favoritul turneului", a spus germanul.

"În continuare bun prieten" cu sârbul, Becker este mâhnit că imaginea acestuia în rândul marelui public a fost afectată.

"Întrebarea este: 'cine e tipul cel rău?' Publicul crede că este Novak Djokovic. El face uneori greşeli, însă avea documentele potrivite. Trebuie să amintim şi asta: 26 de jucători de pe tabloul principal au cerut o autorizaţie specială. Dintre cei 26, doar cinci au avut-o, printre care Novak", a afirmat Becker.

"Puteţi crede că în calitate de N.1 mondial are un rol special de jucat, că trebuie să fie un fel de model. Dar, în ciuda a toate, este viaţa sa, dreptul său, sunt alegerile sale. Şi cred că trebuie să respectăm asta", a spus Becker. În opinia sa, declaraţiile apropiaţilor lui Djokovic au tensionat situaţia mai mult decât cele ale jucătorului.

"Tatăl său şi-a depăşit atribuţiile. Cu siguranţă va regreta câteva declaraţii pe care le-a dat acum patru-cinci zile. Faptul că familia sa a dat toate aceste declaraţii nu prea l-au ajutat, mi se pare. Părinţii săi au reacţionat emoţional, la fel şi fratele său, ceea ce nu este întotdeauna de înţeles", a continuat germanul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.