Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul antrenor al lui Rafael Nadal: 'El vrea să continue să joace, în ciuda problemelor lui fizice'

www.gsp.ro
Rafael Nadal

Toni Nadal, unchiul şi fostul antrenor al lui Rafael Nadal, a declarat că nopotul său nu este un jucător de tenis, ci o persoană accidentată care joacă tenis, informează marca.com, relatează News.ro.

Citește și: Președintele clubului Real Madrid a anunțat că stadionul Santiago Bernabeu va fi modernizat printr-o investiție de peste 500 de milioane de euro

"Rafael Nadal nu este un jucător de tenis. El este o persoană accidentată care joacă tenis. Vrea să continue să joace, în ciuda problemelor lui fizice. Poate încă doi, trei ani. Cine ştie?", a declarat Toni Nadal.

Spaniolul Rafael Nadal, 32 de ani, locul 2 ATP, nu a dus la bun sfârşit 17 dintre ultimele 20 de turnee pe suprafaţă rapidă la care a participat.

Săptămâna trecută, el s-a retras de la turneul de la Indian Wells înaintea semifinalei cu Roger Federer, numărul 4 mondial, acuzând o accidentare la genunchi.

Toni Nadal a cedat rolul de antrenor al lui Rafael în urmă cu un an şi jumătate, în favoarea lui Carlos Moya. Toni conduce acum academia de tenis pe care Rafael a înfiinţat-o, la Manacor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.