Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul antrenor de la Unirea Urziceni şi FCSB, Ronny Levy, este aproape să se întoarcă în fotbal

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam coregrafie FCSB steaua

Ronny Levy (52 de ani), fostul antrenor de la Unirea Urziceni şi FCSB, este aproape să se întoarcă în fotbal, israelianul fiind liber de contract de la finalul lunii septembrie a anului trecut potrivit mediafax.

Tehnicianul a pregătit-o ultima oară pe Anorthosis Famagusta, timp de aproape doi ani, din octombrie 2016 şi până în septembrie 2016. Levy şi-a dus în ambele sezoane echipa în play-off-ul din Cipru, terminând pe locul şase în 2016/2017 şi pe poziţia a treia un sezon mai târziu.

Potrivit Ojogo, care citează portalul israelian Sports 5, Ronny Levy este principalul favorit să preia banca tehnică a lui Beitar Ierusalim, liderul play-out-ului din Israel şi formaţie pe care antrenorul a mai pregătit-o în 2011, înainte să vină la FCSB. Cealaltă variantă a clubului este reprezentată de portughezul Pepa (38 de ani), care se va despărţi de clubul Tondela în această vară.

Oferta din ţara natală nu ar fi singura pentru Levy, el fiind dorit din nou în Cipru, însă la Omonia Nicosia, formaţie care evoluează în play-off, dar este pe ultimul loc, cu trei eşecuri consecutive. Potrivit DigiSport, fostul tehnician trecut prin România ar fi primit deja o ofertă din partea celor de la Omonia, care îşi propun să atace cupele europene în sezonul următor.

Ronny Levy a sosit în România la începutul anului 2010, pregătind-o pe Unirea Urziceni timp de aproximativ opt luni. A terminat sezonul 2009/2010 pe locul doi şi i-a condus pe ialomiţeni în meciurile contra lui Liverpool, scor 1-4, la general, din primăvara Europa League. La FCSB, israelianul a rezistat doar trei luni şi jumptate, în perioada iunie 2011 - septembrie 2011.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.