Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul arbitru Ion Crăciunescu, despre incidentul Contra-Pușcaș: 'Demisia este singurul lucru normal în acest moment'

www.prosport.ro
Ion Crăciunescu

Fostul arbitru Ion Crăciunescu este de părere că selecționerul României, Cosmin Contra, ar trebui să demisioneze, în urma incidentului de la meciul cu Norvegia, de marți, scor 1-1, când l-a înjurat pe atacantul George Pușcaș, anunță MEDIAFAX.

"Un selecţioner trebuie să fie un exemplu, iar demisia este singurul lucru normal în acest moment. Chiar dacă şi-a cerut scuze, până la urmă nu sunt suficiente. Nu este normal să înjure în asemenea hal", a declarat Ion Crăciunescu, potrivit Fanatik.

În minutul 52 al partidei de pe Arena Națională, din preliminariile EURO 2020, România a obținut un penalty, iar cel care a executat a fost George Pușcaș. Șutul atacantului de la Reading a fost respins de portarul norvegienilor, iar Cosmin Contra a avut o reacție nervoasă la adresa jucătorului său, camerele TV surprinzându-l când îl înjură pe acesta.

Citește și: Cutremur în USR! Se cere demisia lui Dan Barna! Mesaje din interior

După meci, Contra a ținut să-și prezinte scuzele față de gestul făcut: "Trebuia să bată Stanciu penalty-ul. Am avut o reacţie nelalocul ei după ratare, îmi cer scuze. Tensiunea a fost imensă înaintea acestui meci. Se întâmplă. Am vorbit cu George Puşcaş, totul s-a rezolvat foarte rapid pentru că sunt lucruri care se întâmplă şi probabil o să se bată foarte multă monedă pe lucrul ăsta, dar îmi cer scuze, lucrurile sunt ok din toate punctele de vedere".

România şi Norvegia au remizat, marţi seara, pe Arena Naţională, scor 1-1, în grupa F de calificare la EURO 2020. Mitriţă a deschis scorul, în minutul 62, însă Sorloth a egalat, în minutul 90+2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.