Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul arbitru Marius Avram: Un mod de gândire învechit la CCA. A fost un şoc scoaterea mea de pe lista FIFA

Pro Sport
arbitru

Fostul arbitru Marius Avram a declarat, marţi, că l-a şocat total decizia CCA de a-l scoate de pe lista FIFA şi a precizat că la CCA există “un mod de gândire învechit, anunță news.ro.

“A fost o surpriză totală, un şoc scoaterea mea de pe lista FIFA. Eram pregătit să încep anul 2021 pe listă. E greu să comentez o decizie CCA. Nu e o condiţie suficient vârsta. Apoi, a fost şocul, lipsa unui dialog. Când decide să te scoată de pe listă, cred că este necesar un dialog înainte. Un mod de gândire învechit. În era transparenţei, arbitrii au rămas ca o castă închisă, dar un e vina lor”, a spus Avram la Digi Sport.

Citește și: Guvernul Cîțu vrea să îngheţe venituri în 2021: indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETĂ

Marius Avram a precizat au existat momente în care a vrut să dea declaraţii legate de anumite faze, dar nu a putut să facă acest lucru. “"Am trecut prin momente în care în Comisia Centrală a Arbitrilor s-a considerat că la o fază importantă am luat o decizie corectă, dar în media s-a scris că am greşit. Şi aş fi vrut să vorbesc, să spun, dar nu s-a putut. De multe ori am vrut să vorbesc, dar neavând permisiunea să o faci ai o frustrare. Aş fi vrut să ies, să vorbesc inclusiv atunci când am greşit. Să explic de ce am greşit, poate că nu eram plasat bine, poate că m-a păcălit un jucător sau care a fost cauza. Şi cred că oamenii ar fi înţeles. Dacă am încercat să schimbăm ceva? Nu, nu ne-am permis, mai ales că ştiam că nu era voie", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.