Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul atacant englez Francis Lee a decedat la vârsta de 79 de ani

lumanare doliu

Fostul atacant englez Francis Lee a decedat la vârsta de 79 de ani, după o luptă cu cancerul, a anunţat clubul de fotbal Manchester City, pentru care a jucat între 1967-1974, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Lee, care a fost şi preşedinte al clubului în anii '90, a marcat 148 de goluri în 330 de apariţii pentru ''cetăţeni''.

Francis Lee, care şi-a început cariera de jucător la Bolton, a mai evoluat la Derby County, la care s-a transferat de la City în 1974. El a adunat 27 de selecţii pentru naţionala Angliei, marcând 10 goluri, după ce a debutat pentru selecţionata Albionului în 1968. A participat cu echipa la Cupa Mondială din 1970, din Mexic, evoluând 78 de minute în meciul cu România (1-0).

''Franny a încetat din viaţă la primele ore ale dimineţii (de luni, n. red.), după o lungă luptă cu cancerul. Soţia sa Gill şi copiii Charlotte, Jonny şi Nik doresc să mulţumească tuturor pentru cuvintele frumoase. Toată lumea de la Manchester City doreşte să transmită condoleanţe familiei şi prietenilor lui Francis în acest moment dificil. În semn de respect, steagurile din jurul stadionului Etihad şi de la academia clubului sunt în bernă'', se arată într-un comunicat al clubului.

Lee a petrecut opt sezoane la Bolton, marcând 106 goluri în 210 meciuri, după ce a fost promovat la prima echipă la vârsta de 16 ani, înainte ca Manchester City să plătească o sumă record pentru club atunci de 60.000 de lire pentru a-l transfera în 1967.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.